Schrijfcoaching

 

De beste boeken – biografieën, romans, kinderverhalen, thrillers – komen tot stand met een professionele sparringpartner. Ondersteuning van idee tot realisatie leidt tot de mooiste resultaten. Worstel je ooit met een kluwen tekst, dan weet je dat kwaliteit niet uit de lucht komt vallen.

Schrijfcoaching biedt uitkomst. Voor bijzonder uitdagingen – korte lange of zeer omvangrijke tekstproducties – biedt 9003.nl hulp. Het beste resultaat komt tot stand met een duidelijk omschreven doel voor ogen en het zetten van de stappen om er te komen. 9003.nl biedt een paar extra ogen.

Als schrijfcoach ondersteun ik je als klankbord en sparringpartner, van idee tot realisatie van jouw boek of publicatie. Daarnaast sta ik je bij door middel van manuscriptredactie, -correctie en -beoordeling, de eindredactie van je boek of publicatie en het opstellen van een synopsis en boekvoorstel.

Het verwezenlijken van jouw wensen staat voorop. Advies, feedback en er samen voor gaan zal je helpen het boek af te ronden. Je zult grenzen verleggen en werken met een helder beeld voor ogen wat betreft het te bereiken eindresultaat. Bezint eer ge begint. Helderheid werkt bevrijdend. Soms is een enkel idee al genoeg om je op een nieuw spoor te zetten.